ads2

ads3

Coronamaatregelen Nederland Duitsland

Coronamaatregelen nederland duitsland ~ Coronaregels voor reizen en vakantie. Wel wordt in Duitsland bij veel overdekte gelegenheden horeca zwembaden hotels een coronabewijs.
as we know it recently is being searched by consumers around us, perhaps one of you. Individuals are now accustomed to using the net in gadgets to see image and video data for inspiration, and according to the title of this post I will talk about about Coronamaatregelen Nederland Duitsland Nederland geldt sinds 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied voor Duitsland.

If you are looking for Coronamaatregelen Nederland Duitsland you've come to the ideal location. We ve got 20 images about coronamaatregelen nederland duitsland adding images, photos, pictures, wallpapers, and much more. In such webpage, we also have variety of graphics available. Such as png, jpg, animated gifs, pic art, symbol, black and white, transparent, etc.

Coronamaatregelen nederland duitsland

Collection of Coronamaatregelen nederland duitsland ~ Gaat u met het vliegtuig. Gaat u met het vliegtuig. Gaat u met het vliegtuig. Gaat u met het vliegtuig. Dan gelden er aanvullende regels. Dan gelden er aanvullende regels. Dan gelden er aanvullende regels. Dan gelden er aanvullende regels. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland.

De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes.

Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie.

Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan.

De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland.

Tickets omboeken is heel eenvoudig. Tickets omboeken is heel eenvoudig. Tickets omboeken is heel eenvoudig. Tickets omboeken is heel eenvoudig. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Ja Reisadvies van de. Ja Reisadvies van de. Ja Reisadvies van de. Ja Reisadvies van de.

Corona-updates Donderdag 28 oktober. Corona-updates Donderdag 28 oktober. Corona-updates Donderdag 28 oktober. Corona-updates Donderdag 28 oktober. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021.

5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. 5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. 5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. 5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar.

Ander beleid in Nederland en België. Ander beleid in Nederland en België. Ander beleid in Nederland en België. Ander beleid in Nederland en België. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Deel ook uw eigen nieuws en input. Deel ook uw eigen nieuws en input. Deel ook uw eigen nieuws en input. Deel ook uw eigen nieuws en input.

U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren.

In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Reist u naar Duitsland. Reist u naar Duitsland. Reist u naar Duitsland. Reist u naar Duitsland.

Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland.

Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest.

Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. België scherpt coronamaatregelen aan. België scherpt coronamaatregelen aan. België scherpt coronamaatregelen aan. België scherpt coronamaatregelen aan.

In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus.

Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn.

Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland.

30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. 30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. 30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. 30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken.

Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Op het moment dat het. Op het moment dat het. Op het moment dat het. Op het moment dat het.

Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland is geen risicogebied meer. Nederland is geen risicogebied meer. Nederland is geen risicogebied meer. Nederland is geen risicogebied meer. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden.

Hou dan rekening met het volgende. Hou dan rekening met het volgende. Hou dan rekening met het volgende. Hou dan rekening met het volgende. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests.

Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie. Nederland heeft afspraken gemaakt met zowel België als Duitsland over de fiscale behandeling van thuiswerkdagen gedurende de coronamaatregelen dat is vanaf 11 maart 2020. Nederland heeft afspraken gemaakt met zowel België als Duitsland over de fiscale behandeling van thuiswerkdagen gedurende de coronamaatregelen dat is vanaf 11 maart 2020. Nederland heeft afspraken gemaakt met zowel België als Duitsland over de fiscale behandeling van thuiswerkdagen gedurende de coronamaatregelen dat is vanaf 11 maart 2020. Nederland heeft afspraken gemaakt met zowel België als Duitsland over de fiscale behandeling van thuiswerkdagen gedurende de coronamaatregelen dat is vanaf 11 maart 2020.

Bekijk alle coronamaatregelen in Nederland en de reisbeperkingen in de ANWB Reiswijzer Nederland. Bekijk alle coronamaatregelen in Nederland en de reisbeperkingen in de ANWB Reiswijzer Nederland. Bekijk alle coronamaatregelen in Nederland en de reisbeperkingen in de ANWB Reiswijzer Nederland. Bekijk alle coronamaatregelen in Nederland en de reisbeperkingen in de ANWB Reiswijzer Nederland.

Baarsjesweg Amsterdam Jaartal 1960 Tot 1970 Foto S Serc Amsterdam Oude Foto S Foto S

Baarsjesweg Amsterdam Jaartal 1960 Tot 1970 Foto S Serc Amsterdam Oude Foto S Foto S
Source Image @ www.pinterest.com

Bekijk alle coronamaatregelen in Nederland en de reisbeperkingen in de ANWB Reiswijzer Nederland. Nederland heeft afspraken gemaakt met zowel België als Duitsland over de fiscale behandeling van thuiswerkdagen gedurende de coronamaatregelen dat is vanaf 11 maart 2020. Your Coronamaatregelen nederland duitsland image are available. Coronamaatregelen nederland duitsland are a topic that is being hunted for and liked by netizens now. You can Find and Download or bookmark the Coronamaatregelen nederland duitsland files here. Baarsjesweg Amsterdam Jaartal 1960 Tot 1970 Foto S Serc Amsterdam Oude Foto S Foto S

Coronamaatregelen nederland duitsland | Baarsjesweg Amsterdam Jaartal 1960 Tot 1970 Foto S Serc Amsterdam Oude Foto S Foto S

Collection of Coronamaatregelen nederland duitsland ~ Gaat u met het vliegtuig. Gaat u met het vliegtuig. Gaat u met het vliegtuig. Dan gelden er aanvullende regels. Dan gelden er aanvullende regels. Dan gelden er aanvullende regels. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland. Was u de afgelopen 10 dagen alleen in Nederland.

De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. De laatste ontwikkelingen rondom corona in Duitsland en Nederland en een overzicht van de maatregelen. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitse coronaregels voor Nederlanders. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes. Duitsland is een land waar je niet door een rood stoplicht kunt lopen zonder daar door medeburgers op te worden aangesproken Datzelfde geldt voor het dragen van mondkapjes.

Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Dit betekent dat de extra maatregelen voor reizen van of via Nederland naar Duitsland zijn komen te vervallen. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. Natuurlijk hoort Voss dat er ook in Duitsland grote demonstraties tegen de coronamaatregelen zijn en illegale feestjes. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie. De omruiling van de tickets is flexibel en onafhankelijk van de weekdagen en vakantieperiodes of van de prijscategorie.

Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Bijvoorbeeld welke coronabewijzen u nodig hebt. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. Beieren en Saksen willen de maatregelen ook verscherpen. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan. 21 rows Coronamaatregelen en verplichte documenten Toeristisch verblijf toegestaan.

De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. De overeenkomsten met België en Duitsland zijn inmiddels verlengd tot en met 30 september 2021. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Anderhalve meter afstand en aangescherpt thuiswerkadvies. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland. Dan is er geen verplichting tot aanmelding vóór vertrek en thuisquarantaine bij aankomst in Duitsland.

Tickets omboeken is heel eenvoudig. Tickets omboeken is heel eenvoudig. Tickets omboeken is heel eenvoudig. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Duitsland verlengt coronamaatregelen maar kondigt ook nieuwe versoepelingen aan. Ja Reisadvies van de. Ja Reisadvies van de. Ja Reisadvies van de.

Corona-updates Donderdag 28 oktober. Corona-updates Donderdag 28 oktober. Corona-updates Donderdag 28 oktober. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Neem het reisadvies dat verschilt van land tot land. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn. Aura Timen legt in onderstaande video uit waarom het OMT het verantwoord vindt te versoepelen als de opnames in ziekenhuizen en op de Intensive Care IC over de piek van de derde golf heen zijn.

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn de quarantainemaatregelen in Duitsland verder aangescherpt. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Checklist Nederland inreizen quarantaineplicht testbewijs EU-inreisverbod. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021. Geldige tickets kunnen worden geruild voor een dag van bezoek in september of november 0111-1911 2021.

5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. 5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. 5 keer testen Eind oktober stegen ook de besmettingen in Duitsland. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Iedereen die vanaf 10 april de grens met Duitsland oversteekt moet 14 dagen in quarantaine. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar. Om Duitsland in te reizen wordt een coronabewijs gevraagd aan iedereen vanaf 12 jaar.

Ander beleid in Nederland en België. Ander beleid in Nederland en België. Ander beleid in Nederland en België. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Vandaag worden in Stuttgart bij de zevende Wake voor de grondwet opnieuw duizenden mensen verwacht. Deel ook uw eigen nieuws en input. Deel ook uw eigen nieuws en input. Deel ook uw eigen nieuws en input.

U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. U moet nog wel in Duitsland een coronabewijs kunnen. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Het Caribisch deel van Nederland is voor Duitsland een hoogrisicogebied. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren. Beide deelstaten overwegen de 2G-regel in te voeren.

In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. In Nederland heeft de regering dinsdag nieuwe. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Wie inreist uit hoogrisicogebieden moet in Duitsland 10 dagen in quarantaine. Reist u naar Duitsland. Reist u naar Duitsland. Reist u naar Duitsland.

Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Zakendoen in de West-Balkan Engelstalig De behoeften in de West-Balkan en het commerciële potentieel voor Nederlandse topsectoren als landbouw water energie textiel en ICT maken deze regio interessant voor Nederlandse handel en investering. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. Dan mogen alleen mensen die zijn gevaccineerd of hersteld naar bijeenkomsten die binnen plaatsvinden. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland. De overige reisregels quarantaine en aanmelden vervallen voor reizigers uit Nederland.

Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. Als u naar het buitenland gaat leest u in het reisadvies welke maatregelen gelden in het land waar u naartoe wilt of doorheen reist. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. De leerlingen die niet genezen of gevaccineerd. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest. Die quarantaine kan op de vijfde dag worden beëindigd door een negatieve coronatest.

Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. Dit blog wordt onregelmatig bijgewerkt met relevante updates. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. De maatregelen in Duitsland vinden per deelstaat plaats. België scherpt coronamaatregelen aan. België scherpt coronamaatregelen aan. België scherpt coronamaatregelen aan.

In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. In Duitsland groeit het verzet tegen de door de overheid opgelegde coronamaatregelen. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. De deelstaatregering van Beieren heeft daar vandaag overleg over in Saksen vindt dat vrijdag plaats. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus. In de praktijk betekent dit dat reizigers na een verblijf in Nederland bij aankomst in Duitsland in quarantaine moeten tenzij ze volledig zijn gevaccineerd of zijn hersteld van het coronavirus.

Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Duitsland verlengt mondkapjesplicht tot zeker komend voorjaar 20 maart 2022 net als de 2G en 3G. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Toch neemt de Duitse meerderheid de regels serieuzer dan de Nederlandse ziet hij. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn. Dat kan een vaccinatiebewijs een negatief testbewijs of een bewijs van eerdere Covid19-besmetting zijn.

Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Een maand geleden nam Nederland juist nog afscheid van veel van deze maatregelen nu wordt erover gesproken ze juist weer in te voeren. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Elk EU-land neemt eigen coronamaatregelen waar is de Europese aanpak. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland. Testplicht voor grensgangers naar Duitsland.

30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. 30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. 30-04-2020 om 1825 door Caspar Naber. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Mensen die volledig zijn gevaccineerd en hun laatste prik meer dan twee weken geleden kregen hoeven niet in quarantaine. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken. Hoogstwaarschijnlijk komen er weer strengere coronamaatregelen aan zoals mondkapjes anderhalve meter afstand en thuiswerken.

Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Duitsland begonnen met grenscontroles op coronapapieren. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Ook voor Frankrijk gelden reisbeperkingen. Op het moment dat het. Op het moment dat het. Op het moment dat het.

Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland behalve het Caribisch deel van Nederland is geen risicogebied voor Duitsland. Nederland is geen risicogebied meer. Nederland is geen risicogebied meer. Nederland is geen risicogebied meer. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden. Anders dan voorheen denkt men nu ook aan specifieke maatregelen voor niet-gevaccineerden.

Hou dan rekening met het volgende. Hou dan rekening met het volgende. Hou dan rekening met het volgende. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. Nederland geldt voor Duitsland sinds zondag 8 augustus niet meer als hoogrisicogebied. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests. De Duitse Bundespolizei controleert Nederlandse automobilisten sinds vandaag aan de grens op de geldigheid van coronatests.

Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Nieuwe coronamaatregelen in Nederland. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie. In Deelstaat Noordrijn-Westfalen dat grenst aan Limburg zijn afgelopen week de scholen weer begonnen na de herfstvakantie.

Leveren Politici Ook Loon In Net Als Horecaondernemers Ew Consumentengedrag Juichen Hockey Sticks

Leveren Politici Ook Loon In Net Als Horecaondernemers Ew Consumentengedrag Juichen Hockey Sticks
Source Image @ nl.pinterest.com

Pin On Travel

Pin On Travel
Source Image @ in.pinterest.com

Coronamaatregelen In Italie En Spanje Lijken Langzaam Effect Te Hebben Nos Spanje Italie Rome

Coronamaatregelen In Italie En Spanje Lijken Langzaam Effect Te Hebben Nos Spanje Italie Rome
Source Image @ nl.pinterest.com

Pin Op Staycation

Pin Op Staycation
Source Image @ www.pinterest.com

Luneburger Heide Duitsland Vakantie Toerisme

Luneburger Heide Duitsland Vakantie Toerisme
Source Image @ nl.pinterest.com

Demonstreren Tegen Coronamaatregelen Zou Dat Ook In Nederland Kunnen Duitsland Berlijn Nederland

Demonstreren Tegen Coronamaatregelen Zou Dat Ook In Nederland Kunnen Duitsland Berlijn Nederland
Source Image @ nl.pinterest.com

Pin Op 2020 Gezondheid

Pin Op 2020 Gezondheid
Source Image @ www.pinterest.com

Het Noorsche Huis In Gorssel Toerisme Monument Geschiedenis

Het Noorsche Huis In Gorssel Toerisme Monument Geschiedenis
Source Image @ nl.pinterest.com

Hoog Water Ijssel Ruimte Voor De Rivier Project Bubbels Water Rivier Bubbels

Hoog Water Ijssel Ruimte Voor De Rivier Project Bubbels Water Rivier Bubbels
Source Image @ www.pinterest.com

Coronacrisis Coronaproof Wandelingen In Eigen Land De Coronamaatregelen In 2020 Wandelen Reizen Natuur

Coronacrisis Coronaproof Wandelingen In Eigen Land De Coronamaatregelen In 2020 Wandelen Reizen Natuur
Source Image @ uk.pinterest.com

Familux Resort Oberjoch Luxe Familieresort Bij Beste 1 Procent Van Alle Hotels Wereldwijd Skigebiedengids Nl Oberjoch Allgau Kinderhotel

Familux Resort Oberjoch Luxe Familieresort Bij Beste 1 Procent Van Alle Hotels Wereldwijd Skigebiedengids Nl Oberjoch Allgau Kinderhotel
Source Image @ nl.pinterest.com

German Stamps Mijnwerkers In Typische Klederdracht Verschillend Van Mijn Tot Mijn Postzegels Geologie Prehistorie

German Stamps Mijnwerkers In Typische Klederdracht Verschillend Van Mijn Tot Mijn Postzegels Geologie Prehistorie
Source Image @ ar.pinterest.com

Pin Op Nieuws Buitenland

Pin Op Nieuws Buitenland
Source Image @ www.pinterest.com

Stolpboerderij Onder Rieten Stolpdak Met Pannen Voet En Spiegel En Uitgebouwd Zomerhuis Onder Pannen Zadeldak Met Houten Da Betegelde Schouw Monument Zomerhuis

Stolpboerderij Onder Rieten Stolpdak Met Pannen Voet En Spiegel En Uitgebouwd Zomerhuis Onder Pannen Zadeldak Met Houten Da Betegelde Schouw Monument Zomerhuis
Source Image @ ru.pinterest.com

Goed Nieuws Voor Nederlandse Vakantiegangers Die Door Duitsland Rijden Het Plan Van De Oosterburen Om Tol Te Heffen Op Snelwegen Economie Duitsland Nederland

Goed Nieuws Voor Nederlandse Vakantiegangers Die Door Duitsland Rijden Het Plan Van De Oosterburen Om Tol Te Heffen Op Snelwegen Economie Duitsland Nederland
Source Image @ gr.pinterest.com

Pin Van Annet Boers Op Royals Koningin Maxima Koningin

Pin Van Annet Boers Op Royals Koningin Maxima Koningin
Source Image @ www.pinterest.com

Pin Op Camping

Pin Op Camping
Source Image @ nl.pinterest.com

Deze Veranderingen In De Coronamaatregelen Zijn Woensdag Aangekondigd Volksgezondheid Toerisme Verpleeghuizen

Deze Veranderingen In De Coronamaatregelen Zijn Woensdag Aangekondigd Volksgezondheid Toerisme Verpleeghuizen
Source Image @ in.pinterest.com

Eurovelo 4 Tour De Manche Pedalez Le Long Du Littoral De La Manche Dunkerque Velo Tourisme Cherbourg

Eurovelo 4 Tour De Manche Pedalez Le Long Du Littoral De La Manche Dunkerque Velo Tourisme Cherbourg
Source Image @ nl.pinterest.com

Bagikan Artikel

LihatTutupKomentar

ads1

close